Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 3χρονο σε πισίνα

Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 3χρονο σε πισίνα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα 3χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο που πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε πισίνα καταστήματος υγειονομικου ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ιαλυσού.

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους διασώστες να ξεκινούν παρατεταμένη διαδικασία ανάνηψης του μικρού παιδιού, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου το επιτελείο των γιατρών βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 3χρονη ήταν ελληνικής καταγωγής.

Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η ΕΛΑΣ και αναμένεται να πάρει καταθέσεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE