Συνάντηση αξιωματούχων Χρηματιστηρίου Κύπρου και Ινδίας

Συνάντηση αξιωματούχων Χρηματιστηρίου Κύπρου και Ινδίας

Με αξιωματούχους του Χρηματιστηρίου της Ινδίας συναντήθηκαν τη Δευτέρα αξιωματούχοι του ΧΑΚ, μετά και την πρόσφατη συνομολόγηση Μνημονίου Συναντίληψης, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΧΑΚ.

Από πλευράς του Χρηματιστηρίου της Ινδίας παρευρέθηκαν στη συνάντηση οι Ashish Chauhan, MD και CEO του NSE Group και V Bala, MD και CEO του NSE IX.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών, Μαρίνος Χριστοδουλίδης, ανέφερε ότι η συνάντηση εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των επιχειρηματικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, όπως παρουσιάστηκε εκτενέστερα και από τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος επισκέφθηκε την Κύπρο.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Χρηματιστηρίων, προβλέπει διερεύνηση της δυνατότητας ανάπτυξης συνεργασίας τους σε θέματα επενδύσεων, νέων χρηματοοικονομικών προϊόντων και παράλληλης εισαγωγής εταιρειών στα Χρηματιστήρια, αναφέρεται.

Τα δύο Χρηματιστήρια συμφώνησαν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους σε διευθυντικό - υπηρεσιακό επίπεδο για πρακτική υλοποίηση του Μνημονίου Συναντίληψης, με σκοπό την αποκόμιση αμοιβαίου οφέλους και για τις δύο Αγορές, σημειώνεται στο δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE