Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά την κρατική τηλεόραση του Ιράν - Σοκαριστικό βίντεο

Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά την κρατική τηλεόραση του Ιράν - Σοκαριστικό βίντεο

Το Ισραήλ χτύπησε την κρατική τηλεόραση του Ιράν, σύμφωνα το Al Jazeera.

Νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατζ είχε δηλώσει ότι η κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Ιράν «πρόκειται να εξαφανιστούν».«Το μεγάφωνο της ιρανικής προπαγάνδας και υποκίνησης πρόκειται να εξαφανιστεί», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι έχει αρχίσει η εκκένωση των κατοίκων της Τεχεράνης. 

Την ίδια ώρα, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν (IRGC) κάλεσαν τους κατοίκους του Τελ Αβίβ να εκκενώσουν το συντομότερο δυνατό, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Για 4η ημέρα συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν. 

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE