Μεθυσμένος έκανε άνω-κάτω το αεροδρόμιο Πάφου - Δεν απέφυγε τη σύλληψη

Μεθυσμένος έκανε άνω-κάτω το αεροδρόμιο Πάφου - Δεν απέφυγε τη σύλληψη

Στην σύλληψη 41χρονου επισκέπτη προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση μέθης, δημόσιας ανησυχίας και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος που θα ταξίδευε με προγραμματισμένη πτήση προς την Αγγλία, φέρεται πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της αεροπορικής εταιρείας, η οποία του απαγόρευσε την επιβίβαση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν να τον θέσουν υπό έλεγχο.

Παρά ταύτα ο  41χρονος αντέδρασε έντονα, προκάλεσε ανησυχία στον χώρο και απώθησε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση. Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE