Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις το πρωί της Τρίτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρα και Νατά της επαρχίας Πάφου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και Υπαίθρου Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία καίγεται ενάμιση εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Από την φωτιά επηρεάστηκαν επίσης δύο εγκαταλελειμμένα παραπήγματα.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν για τελική κατάσβεση και τελική οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE