Έρευνα για άσεμνη επίθεση σε ασθενή: Νοσηλευτής του Γ.Ν Αμμοχώστου αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Έρευνα για άσεμνη επίθεση σε ασθενή: Νοσηλευτής του Γ.Ν Αμμοχώστου αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Υπόθεση άσεμνης επίθεσης διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου εναντίον 49χρονου νοσηλευτή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο (14/6) και ο ύποπτος συνελήφθη χτες το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ύποπτος είναι Ελληνοκύπριος, 49 χρονών ενώ ο παραπονούμενος είναι αλλοδαπός ηλικίας 44 χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο νοσηλευτής ενώ εξέταζε τον παραπονούμενο, φέρεται να του επιτέθηκε άσεμνα.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα άσεμνης επίθεσης και κατάχρησης εξουσίας απο δημόσιο λειτουργό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE