Πέθανε η παρουσιάστρια του «How Clean Is Your House?»

Πέθανε η παρουσιάστρια του «How Clean Is Your House?»

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασης «How Clean Is Your House?», Kim Woodburn, μετά από σύντομη ασθένεια.

Στη δημοφιλή σειρά, η οποία προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Αστραφτερά Σπίτια», η παρουσιάστρια Kim Woodburn και η Aggie MacKenzie επισκέπτονταν βρώμικα σπίτια και τα καθάριζαν. Η εκπομπή προβλήθηκε από το Channel 4 από το 2003 έως το 2009.

Ο μάνατζέρ της εξέδωσε επίσημη δήλωση αναφέροντας: «Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας Kim Woodburn πέθανε χθες (σσ 16.06.2025), μετά από σύντομη ασθένεια.

Η Kim ήταν μια εξαιρετικά ευγενική, στοργική, χαρισματική και δυνατή προσωπικότητα.

Ο σύζυγός της, Peter, είναι συντετριμμένος από την απώλεια της συντρόφου του.

Είμαστε τόσο περήφανοι για τα εκπληκτικά πράγματα που πέτυχε η Kim στη ζωή και την καριέρα της.

Παρακαλούμε να δοθεί χρόνος και ιδιωτικότητα στον σύζυγο της Kim και στους κοντινούς της φίλους, ώστε να θρηνήσουν την απώλεια.

Δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες».

 

Η Kim Woodburn και η Aggie MacKenzie επισκέπτονταν σε κάθε επεισόδιο ένα διαφορετικό σπίτι, που όπως αποδεικνυόταν ήταν πάρα πολύ βρώμικο. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν είχε καθαριστεί ποτέ. 

Οι δυο τους εξερευνούσαν το σπίτι και εντόπιζαν τα πιο βρώμικα σημεία. Στη συνέχεια, συναντούσαν τον/την κάτοικο του σπιτιού πριν ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού, η οποία γινόταν με τη βοήθεια επαγγελματιών.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, που αποτελούσε και το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής, δίνονταν συμβουλές καθαριότητας, ενώ ακολουθούσε η συλλογή δειγμάτων που στέλνονταν για ανάλυση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE