ΕΔΕ για την έκρηξη στο Νοσοκομείο Σερρών: Με σοβαρό τραύμα στο μάτι 19χρονος

ΕΔΕ για την έκρηξη στο Νοσοκομείο Σερρών: Με σοβαρό τραύμα στο μάτι 19χρονος

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/6) στο Νοσοκομείο Σερρών, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στα ψυγεία του νεκροτομείου, στον χώρο του νοσοκομείου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού 45 ετών ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ένας 19χρονος μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον κερατοειδή. Ο 19χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Στο σημείο δεν ξέσπασε φωτιά, ωστόσο, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE