ΕΔΕ για την έκρηξη στο Νοσοκομείο Σερρών: Με σοβαρό τραύμα στο μάτι 19χρονος

ΕΔΕ για την έκρηξη στο Νοσοκομείο Σερρών: Με σοβαρό τραύμα στο μάτι 19χρονος

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/6) στο Νοσοκομείο Σερρών, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στα ψυγεία του νεκροτομείου, στον χώρο του νοσοκομείου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού 45 ετών ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ένας 19χρονος μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον κερατοειδή. Ο 19χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Στο σημείο δεν ξέσπασε φωτιά, ωστόσο, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE