Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Σωτήρα Λεμεσού: Ελέγχεται περιμετρικά και οριοθετείται

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Σωτήρα Λεμεσού: Ελέγχεται περιμετρικά και οριοθετείται

Διαχειρίσιμη χαρακτηρίζεται πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/6) στην περιοχή Σωτήρας Λεμεσού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.

Όπως ανέφερε, η πυρκαγιά ελέγχεται περιμετρικά και οριοθετείται, ενώ στο μέτωπο της πυρόσβεσης επιχειρούν συνολικά 12 οχήματα: επτά της Πυροσβεστικής, τρία των Βρετανικών Βάσεων, ένα του Τμήματος Δασών και ένα Κ.Μ.Π. του Δήμου Σωτήρας, με τη στήριξη εκσκαφέα.

Σημειώνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση πλησίον του αυτοκινητόδρομου, ο οποίος είχε κλείσει προσωρινά και πλέον δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία. Από αέρος, συνεχίζουν να επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.