Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση: «Αυτή είναι η αλήθεια» - «Δεν λάβαμε οποιαδήποτε πρόσκληση από ΑΚΕΛ» - Τους πήραν τηλέφωνο μία μέρα πριν

Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση: «Αυτή είναι η αλήθεια» - «Δεν λάβαμε οποιαδήποτε πρόσκληση από ΑΚΕΛ» - Τους πήραν τηλέφωνο μία μέρα πριν

Λάβρος ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου κατά ΑΚΕΛ που δήλωσε απογοητευμένο για την απαξίωση της Κυβέρνησης να μην παραστεί στο συνέδριο του κόμματος.

Ήταν ακόμη μία περίπτωση κακής επικοινωνίας του ΑΚΕΛ με το Προεδρικό, για την αντιμετώπιση της οποίας συζήτησα κατά καιρούς με τον κ. Στεφάνου και τον Κεντρικό Οργανωτικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Χάρη Καράμανο, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου, επικοινώνησαν από το ΑΚΕΛ για να ρωτήσουν εάν ο Πρόεδρος θα παραστεί στο συνέδριο του ΑΚΕΛ. Αφού τους ενημέρωσα ότι δεν λάβαμε οποιαδήποτε πρόσκληση και τους πληροφόρησα ότι ο Πρόεδρος δεν θα μπορεί να παραστεί λόγω απουσίας του σε επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό, απέστειλα στον κ. Καράμανο με τηλεφωνικό μήνυμα τα email του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, για σταλεί η πρόσκληση για το Συνέδριο του ΑΚΕΛ, ώστε να γίνουν διευθετήσεις για την εκπροσώπηση του Προέδρου και της Κυβέρνησης.

Τέτοια πρόσκληση, όμως, δεν έχει παραληφθεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φροντίζει να παρίσταται ή να εκπροσωπείται σε εκδηλώσεις, όταν προσκαλείται. Αυτό έπραξε και στην περίπτωση προηγούμενου συνεδρίου και άλλων εκδηλώσεων του ΑΚΕΛ, και του μνημοσύνου του μ. πρώην Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.

Αυτή είναι η αλήθεια. Τα περί ανοργανωσιάς ας τα αναζητήσουν αλλού, όχι στο Προεδρικό.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Για την εκτίμηση των ζημιών θα χρησιμοποιηθούν τρέχουσες τιμές της αγοράς με τη βοήθεια του ΕΤΕΚ δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE