Τέμπη: «Ουδέποτε ο εντολέας μου μετέφερε απειλητικό μήνυμα στη Μαρία Καρυστιανού»

Τέμπη: «Ουδέποτε ο εντολέας μου μετέφερε απειλητικό μήνυμα στη Μαρία Καρυστιανού»

Ουδέποτε μετέφερε απειλητικό ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα ο εφέτης που σύμφωνα με τις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού απείλησε τη ζωή της ίδιας, αλλά και του γιου της, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ο Μάκης Βελάκης, παραχώρησε δηλώσεις στο OPEN και υποστήριξε ότι ο εντολέας του δεν είχε λόγο να απειλήσει τη Μαρία Καρυστιανού ή οποιοδήποτε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που συναντήθηκε με την πρόεδρο του «Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών».

«Ο λόγος της συνάντησης της κ. Καρυστιανού και του εντολέα μου, αφορά έναν φάκελο που έπρεπε να λάβει η κυρία Καρυστιανού και ο εφέτης ήταν παρών λόγω γνωριμίας με τη δικηγόρο και επειδή υπήρχαν αμφισβητήσεις από την κ. Καρυστιανού προς τη δικηγόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του εφέτη είπε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ο εντολέας του μετέφερε κάποιο απειλητικό μήνυμα στη Μαρία Καρυστιανού από κάποιο τρίτο πρόσωπο.

 
Μ. Βελάκης | Συνήγορος Εφέτη: «Ο εντολέας μου θα καταθέσει έγκληση κατά της
Μ. Καρυστιανού μετά την κατάθεσή της»
14:30
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE