Θρήνος στη Μεσαρά για τον 16χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στη Μεσαρά για τον 16χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στα Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, για τον θάνατο του 16χρονου Αντώνη Κ. σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλο το χωριό αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς παραμένει «μουδιασμένη» από την τραγική είδηση. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του παιδιού θρηνούν για την απώλεια του, ενώ και στο χωριό του 16χρονου το κλίμα είναι βαρύ. Ως ένδειξη πένθους, αποφασίστηκε η αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων στη Μεσαρά για τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος Αντώνης ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση διακομιδής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τη συνδρομή της αστυνομίας, που με αναμμένους φάρους και σειρήνες συνόδευσε το ασθενοφόρο. Δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 16χρονου μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE