Φοίβος Βάκης και Ανδρέας Γιασεμίδης νέα μέλη στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας

Φοίβος Βάκης και Ανδρέας Γιασεμίδης νέα μέλη στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε σήμερα τους Φοίβο Βάκη και Ανδρέα Γιασεμίδη ως Μη Εκτελεστικούς Συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Όπως δήλωσε, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο διορισμός τους ισχύει για περίοδο πέντε ετών, από τις 17/11/2015 μέχρι τις 16/11/2020, και θα λαμβάνουν αντιμισθία 30 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως οι κενές θέσεις στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας ήταν τρεις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα αποφάσισε να πληρώσει αυτές τις δυο θέσεις και "εάν υπάρξει κάτι νεώτερο θα το ανακοινώσουμε".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.