Διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία: 61χρονος σκότωσε τους γονείς του με ψαλίδι

Διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία: 61χρονος σκότωσε τους γονείς του με ψαλίδι

Διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/6) στη Σπερχογεία του δήμου Καλαμάτας στη Μεσσηνία, με δράστη έναν 61χρονο ο οποίος σκότωσε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στον 96χρονο πατέρα του και στην 93χρονη μητέρα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE