Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάφο – Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος η αιτία

Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάφο – Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος η αιτία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 31 περιστατικά, 18 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Χθες Κυριακή στις 17:39 υπήρξε ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε κουζίνα ενοικιαζόμενου διαμερίσματος στον 1ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πέγεια.

Προκλήθηκαν ζημιές από την πυρκαγιά στον οικιακό και ηλεκτρικό εξοπλισμό της κουζίνας. Ζημιές από τον καπνό στην τοιχοποιία ολόκληρου του διαμερίσματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού, αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός. Δεν κινδύνευσε κανένας.

Πυρκαγιά στην Αναρίτα

Στις 20:50 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε δύο δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αθέριστα σπαρτά, διάφορα δέντρα και καλαμιώνα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου προς το χωριό Αναρίτα. Την κατάσβεση υποστήριξε και μία Κινητή Μονάδα Πυρόσβεσης (Κ.Μ.Π) της Υπηρεσίας Θήρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.