Μειώνεται η παροχή νερού σε τρεις επαρχίες - Ο λόγος και μέχρι πότε ισχύει

Μειώνεται η παροχή νερού σε τρεις επαρχίες - Ο λόγος και μέχρι πότε ισχύει

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) πληροφορεί το κοινό ότι από την Τρίτη, 24 Ιουνίου 2025 μέχρι και την Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025, η παροχή πόσιμου νερού στις Επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Αμμοχώστου θα είναι μειωμένη λόγω προγραμματισμένης διακοπής της Μονάδας Αφαλάτωσης Λάρνακας.

Το ΤΑΥ, σε συνεργασία με τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) και τους Αναδόχους των άλλων Μονάδων Αφαλάτωσης, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υδροδότησης των τριών Επαρχιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρακαλείται το κοινό όπως, ειδικά κατά την περίοδο αυτή, περιορίσει τη χρήση νερού στο ελάχιστο μέχρι την επαναλειτουργία της Μονάδας Αφαλάτωσης, ενώ σημειώνεται ότι η αποτελεσματική χρήση του νερού θα συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας που μαστίζει τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE