ΠτΔ: Συναντάται με τον ειδικό απεσταλμένο της Κομισιόν για Κυπριακό - Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΠτΔ: Συναντάται με τον ειδικό απεσταλμένο της Κομισιόν για Κυπριακό - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη συναντάται στις 8.00 το πρωί ο Ειδικός Απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κύπρο, Γιοχάνες Χαν ο οποίος έφτασε τη Δευτέρα στο νησί.

Μετά την συνάντηση με τον ΠτΔ ο κ. Χαν θα δει διαδοχικά την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, όπως έγινε γνωστό.

Χθες είχε ενημερωτική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα παραπέρα βήματα με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή Μενέλαο Μενελάου και επρόκειτο να συναντήσει επίσης τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, καθώς και Πρέσβεις κρατών μελών της ΕΕ.

Αναμένεται να συναντηθεί και με την τ/κ κοινότητα.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Χαν στην Κύπρο μετά τον διορισμό του τον περασμένο Μάιο.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα δει τον τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE