Πυρκαγιά στη Λεμεσό –Στη μάχη πέντε πυροσβεστικά και δύο πτητικά μέσα – Απειλήθηκαν κατοικίες

Πυρκαγιά στη Λεμεσό –Στη μάχη πέντε πυροσβεστικά και δύο πτητικά μέσα – Απειλήθηκαν κατοικίες

Ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με πέντε συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και σκουπίδια πλησίον του γηπέδου Σπύρος Κυπριανού Pale de sport.

Την κατάσβεση υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και ζητήθηκε η συμβολή της Πολιτικής Άμυνας και οργανωμένων εθελοντικών συνόλων επίγεια υποστήριξη.

Επιπρόσθετα συμβάλουν στην πυρόσβεση και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Έγινε μερική ανάκληση προσωπικού των Πυροσβεστικών Σταθμών Λεμεσού για επιχειρησιακή κάλυψη της πόλης.

Η πυρκαγιά κατά τη διάρκεια εξέλιξης της απείλησε κατοικίες οι οποίες προστατεύθηκαν. Η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και σε διαχειρίσιμη κατάσταση, κατέκαυσε έκταση περίπου ενός εκτάριου και προχωρούμε με πλήρη κατάσβεση και πλήρη οριοθέτηση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE