Αποφασίζει για τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους το Υπουργικό

Αποφασίζει για τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο που συνέρχεται σήμερα Τετάρτη στις 09:30, θα αποφασίσει για θέμα τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους, Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων και Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των διαβαθμισμένων εγγράφων που βρέθηκαν στην κατοικία αρχιδεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών

Η κ. Αριστοτέλους, πρώην διευθύντρια των Φυλακών, και η επίσης ύποπτη Ανώτερη Λειτουργός, Αθηνά Δημητρίου, κλήθηκαν στην Αστυνομία για ανακριτική κατάθεση και άσκησαν το δικαίωμα σιωπής.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος το βράδυ της Τρίτης σε τελετή αποφοίτησης, επιβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.

«Άρα να μην προτρέχουμε τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Υπουργικό και θα ληφθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.