Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, στο ύψος της Σκαρίνου, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εν κινήσει φορτηγό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Παράλληλα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για ρύθμιση της κυκλοφορίας και απομάκρυνση του οχήματος από τον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.