Οδηγοί προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή: Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 26 Ιουνίου, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα μεταξύ Επισκοπής και Ερήμης, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 5.30 το πρωί αύριο Παρασκευή, 27 Ιουνίου, θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα στην κατεύθυνση προς Πάφο, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Πάφο και προς Λεμεσό.

Σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE