Δεν έχουν ούτε τα βασικά: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια με 4 κορίτσια στη Λεμεσό

Δεν έχουν ούτε τα βασικά: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια με 4 κορίτσια στη Λεμεσό

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αντρη Σπύρου, διαχειρίστρια της ομάδας «Μονογονιοί Κύπρος», απευθύνοντας έκκληση για άμεση βοήθεια σε μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερις έφηβες κόρες στη Λεμεσό, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις βασικών αγαθών.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, έχει ήδη παραδοθεί ψώνισμα αξίας €200, αγοράστηκαν δύο ανεμιστήρες δαπέδου και ποσότητα προσωπικών ειδών υγιεινής, ωστόσο οι ανάγκες της οικογένειας παραμένουν μεγάλες και επείγουσες.

Συγκεκριμένα, ζητείται η συνδρομή του κοινού για τα εξής:

  • Καλοκαιρινό ρουχισμό για τις τρεις από τις τέσσερις κόρες και τη μητέρα σε μέγεθος XL, καθώς και για τη μία κόρη σε μέγεθος L.

  • Έναν ισχυρό ανεμιστήρα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες δροσιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

  • Καλοκαιρινά σετ σεντονιών: τέσσερα για μονά (ενάμιση) και ένα για διπλό κρεβάτι.

  • Πετσέτες μπάνιου για σώμα και πρόσωπο.

Η διαχειρίστρια καλεί οποιοδήποτε μέλος της ομάδας ή πολίτη μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί της μέσω προσωπικού μηνύματος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE