Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/6) στη Λευκωσία, όταν άνδρας αφρικανικής καταγωγής δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 01:40, όταν το θύμα δέχθηκε επίθεση και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, με τον άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε εκδορές και μώλωπες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέθεσε ο ίδιος στην Αστυνομία, ενώ περπατούσε κοντά στην οικία του, κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ, δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από τέσσερα με πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα, τα οποία τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE