Οικογενειακή τραγωδία στη νότια Πολωνία - Πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό και την κόρη του

Οικογενειακή τραγωδία στη νότια Πολωνία - Πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό και την κόρη του

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη νότια Πολωνία, όταν ένας 31χρονος και μια 26χρονη έπεσαν νεκροί από πυρά ενός 57χρονου, μέσα σε σπίτι στο χωριό Στάρα Βις, στην περιφέρεια Λιμάνοβα.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα που βρισκόταν επίσης στο σημείο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, έχει διαφύγει σε γειτονικό δάσος.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Polsat News, αναφέρουν πως πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, καθώς τα θύματα ήταν ο γαμπρός και η κόρη του δράστη. Στο σπίτι βρισκόταν και ένα μωρό ηλικίας ενός έτους, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας έχει ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς ο καταζητούμενος «είναι οπλισμένος, ψυχικά ασταθής και επικίνδυνος».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE