Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για την προετοιμασία ενόψει της επικείμενης διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου που θα συγκληθεί υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ🇺🇳.

Η προσήλωσή μας στην επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο στο οποίο έχουν διακοπεί, εντός του συμφωνημένου πλαισίου που καθορίζουν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, παραμένει αμετάβλητη. Αντανακλά τη σταθερή μας βούληση και την επιδίωξη για μια συνολική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE