Καταδίωξη με ανήλικους: Παραβίασαν τον ΚΟΚ, εντοπίστηκαν με ναρκωτικά – Τους συνέλαβε η Αστυνομία των Βάσεων

Καταδίωξη με ανήλικους: Παραβίασαν τον ΚΟΚ, εντοπίστηκαν με ναρκωτικά – Τους συνέλαβε η  Αστυνομία των Βάσεων

Σε υπόθεση που φαίνεται να σχετίζεται με ναρκωτικές ουσίες εξελίσσεται η καταδίωξη οχήματος στη Λευκωσία, το οποίο οδηγούσε 14χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο ανήλικοι.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι επιβαίνοντες φέρονται να πέταξαν έξω από το όχημα ένα σακουλάκι, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περιείχε ναρκωτικά.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη τριών ανήλικων – δύο αγοριών, 14 και 17 ετών, και μίας 16χρονης – για κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα τρία άτομα τελούν υπό κράτηση, ενώ οι Αρχές των Βάσεων ανέφεραν πως «θα διερευνήσουν κατά των υπόπτων και άλλα αδικήματα».

«Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, καθώς η έρευνα συνεχίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE