Έφυγε από τη ζωή η νηπιαγωγός Κυριακή Αποστολή – Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο της Αμμοχώστου

Έφυγε από τη ζωή η νηπιαγωγός Κυριακή Αποστολή – Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο της Αμμοχώστου

Με βαθιά θλίψη, η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου αποχαιρετά την νηπιαγωγό Κυριακή Αποστολή, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, 28 Ιουνίου 2025.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, η Κυριακή Αποστολή υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και παιδαγωγική ευαισθησία τη δημόσια Προδημοτική Εκπαίδευση, αποτελώντας φάρο στήριξης και έμπνευσης για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους. Ξεχώριζε για τη σεμνότητα, τη συνέπεια και την ανθρώπινη παρουσία της, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στους χώρους όπου εργάστηκε.

Η κηδεία της θα τελεστή την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2025, στις 5:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 4:30 μ.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE