Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Χριστοθέα σε ηλικία 100 ετών - Φωτογραφία

Θρηνεί η Κύπρος: Εφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά  Χριστοθέα σε ηλικία 100 ετών - Φωτογραφία

Στις 29 Ιουνίου έφυγε από την ζωή η Κύπρια γιαγιά Χριστοθέα Γ. Παπαδοπούλου, ετών 100, από το Καπούτι και τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου. 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2025, στις 10:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Η οικογένεια καλεί όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν και παρακαλεί όπως αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Στήριγμα Ζωής για άτομα με ειδικές ικανότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE