Axios: Συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου στις 7 Ιουλίου στον Λευκό Οίκο

Axios: Συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου στις 7 Ιουλίου στον Λευκό Οίκο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου, ανέφερε σήμερα, Δευτέρα (30/6), ο αμερικανικός ιστότοπος Axios, επικαλούμενος Ισραηλινό αξιωματούχο.

Νωρίτερα, ο ενημερωτικός ιστότοπος, επικαλούμενος Αμερικανούς και Ισραηλινούς αξιωματούχους έκανε γνωστό ότι η κυβέρνηση Τραμπ διεξάγει «προκαταρκτικές συνομιλίες» με το Ισραήλ και τη Συρία για μια πιθανή συμφωνία ασφαλείας μεταξύ των δύο χωρών, επί μακρόν εχθρών .

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται αργότερα σήμερα να υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο θα τερματιστούν οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Συρίας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πήρε τον Μάιο την απόφαση να χαλαρώσει τα μέτρα σε βάρος της Δαμασκού ώστε να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της Συρίας μετά τον καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE