Ο ISIS απάντησε στους Anonymous: «Είστε ηλίθιοι»

Ο ISIS απάντησε στους Anonymous: «Είστε ηλίθιοι»

Απάντηση στον πόλεμο που του κήρυξαν οι Anonymous για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έδωσε την Τετάρτη (18/11) το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές γράφουν οδηγίες προς τους μαχητές που χρησιμοποιούν το Ιντερνετ.

Σύμφωνα με δήλωση που ανέβηκε στο Διαδίκτυο «οι χάκερ των Anonymous μας απειλούν σε βίντεο ότι θα μας χακάρουν. Ηλίθιοι. Τι θα χακάρετε; Μπορείτε μόνο e-mail και λογαριασμούς Twitter».

Επίσης προειδοποιούν τους μαχητές του ISIS να προστατευθούν από τις κυβερνοεπιθέσεις και να μην ανοίγουν ύποπτα link. Στο κείμενο υπάρχουν πολλές οδηγίες όπως: «Μη μιλάτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε μέσω Telegram. Επίσης μην απαντάτε σε direct messages στο Twitter».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.