Θλίψη στην Ελλάδα: Πέθανε η Ηρώ Καριοφύλλη

Θλίψη στην Ελλάδα: Πέθανε η Ηρώ Καριοφύλλη

Η γνωστή δημοσιογράφος, Ηρώ Καριοφύλλη, πέθανε σήμερα Τρίτη (1/7). Εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η «μετρ» του αστυνομικού ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η δημοσιογράφος του Alpha που για χρόνια είχε υπηρετήσει το αστυνομικό ρεπορτάζ έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Ιουλίου. Η Ηρώ Καριοφύλλη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της για το οποίο είχε μιλήσει πέρυσι χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Επειδή γνωρίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοί μου ότι στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι δύσκολες και κάποιες στιγμές που είναι εξαιρετικά δύσκολες και πρέπει να παλέψεις. Και πρέπει να παλέψεις για πράγματα που άλλοι τα έχουν ως αυτονόητα. Και επειδή είναι μία τέτοια δύσκολη στιγμή αυτή που υπάρχει στη δική μου τη ζωή, θέλω να σου πω ότι εδώ και έναν χρόνο -εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής- έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα» είχε πει.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE