Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει προσωρινά και από τις δύο κατευθύνσεις, τμήμα του δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου.

Οι εργασίες για διαχείριση και ασφαλή διευθέτηση του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, να δείχνουν κατανόηση και υπομονή, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται επί τόπου για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.