Κυρτώματα: Για πόσα λήφθηκε απόφαση να αφαιρεθούν - Ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση

Κυρτώματα: Για πόσα λήφθηκε απόφαση να αφαιρεθούν - Ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση

«Πονοκέφαλο» συνεχίζει να αποτελεί το ζήτημα των χιλιάδων κυρτωμάτων στους δρόμους της Κύπρου, αφού προκαλεί σωρεία προβλημάτων τόσο στα οχήματα όσο και στην υγεία των οδηγών, με το «ξήλωμα» τους να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Ανώτερος Εκτελεστικός Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κ. Χαράλαμπος Καής ανέφερε ότι γίνονται συνέχεις ενέργειες για την αφαίρεση των κυρτωμάτων.

«Έχουμε καλέσει Δήμους, Κοινότητες και πολίτες να μας υποβάλουν τα αιτήματα τους. Ωστόσο τα 2.500 κυρτώματα δεν είναι μόνο ευθύνη των Δημοσίων Έργων, είναι ευθύνη της Αρχής που έχει αρμοδιότητα του δρόμου», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση είναι επειδή η ευθύνη συντήρησης, ανακατασκευής ή αφαίρεσης τους εμπίπτει στην αρμόδια αρχή, στην οποία ανήκει το κάθε κύρτωμα.

«Πολλά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα διότι οι Αρχές δεν έχουν προβεί στις αναγκαίες ενέργειες», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι έχει ληφθεί απόφαση για αφαίρεση 243 κυρτωμάτων.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE