Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό 2χρονο παιδί, το ξέχασε ο πατέρας του στο ΙΧ εν μέσω καύσωνα

Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό 2χρονο παιδί, το ξέχασε ο πατέρας του στο ΙΧ εν μέσω καύσωνα

Ένα παιδάκι 2 χρονών πέθανε σήμερα στην πόλη Μπαλς, κοντά στην Ταραγόνα, στη βορειοανατολική Ισπανία, αφού αφέθηκε για ώρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στον ήλιο εν μέσω καύσωνα, δήλωσε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, που κλήθηκαν νωρίς το απόγευμα, δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν στη ζωή το παιδί, τόνισε ένας εκπρόσωπος της καταλανικής αστυνομίας.

«Όλα φαίνεται να δείχνουν ότι πρόκειται για αμέλεια του πατέρα. Το παιδί αφέθηκε όλο το πρωί σε ένα κλειστό αυτοκίνητο στον καυτό ήλιο. Δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει. Σαφώς πρόκειται για θερμοπληξία. Ακόμα και ένας ενήλικας θα είχε πεθάνει», εξήγησε ο εκπρόσωπος της καταλανικής αστυνομίας, προσθέτονας πως ξεκίνησε έρευνα για το τραγικό συμβάν.

Η θερμοκρασία έφτασε τους 32 βαθμούς Κελσίου υπό σκιά στη Μπαλς σήμερα το πρωί, σύμφωνα την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE