Τσάκωσαν 19χρονο με μισό κιλό κάνναβης: Προσπάθησε να διαφύγει - Τι εντόπισαν στην οικία του - Φωτογραφία

Τσάκωσαν 19χρονο με μισό κιλό κάνναβης: Προσπάθησε να διαφύγει - Τι εντόπισαν στην οικία του - Φωτογραφία

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, τον 19χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Ο 19χρονος ανακόπηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε σακουλάκια που περιείχαν 509 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και 15 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE