Bόμβα στην Showbiz: Εκφοβίζουν πασίγνωστο ζευγάρι με sex tape

Bόμβα στην Showbiz: Εκφοβίζουν πασίγνωστο ζευγάρι με sex tape

Ποιος και γιατί εκφοβίζει το διάσημο ζευγάρι;

Μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έπεσε θύμα εκβιασμού, αφού άγνωστος/στη έχει στην κατοχή του sex tape του Ισπανού με τη σύζυγο του Σακίρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους αποφάσισαν να σταματήσουν την συνεργασία με τον συνεργάτη τους. Μετά από αυτό, ο πρώην συνεργάτης της Shakira και του Gerard Piqué του απειλή πως θα βγάλει στην φόρα sex tape τους.

Ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο του ζευγαριού και σύμφωνα με τη «Diario Vasco» τους κατέγραφε καθώς κάνανε έρωτα.

Ωστόσο, κανείς από τους δυο stars δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι Σακίρα και Πικέ έχουν απευθυνθεί στις Αρχές με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα όμως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βγει στη φόρα το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.