Bόμβα στην Showbiz: Εκφοβίζουν πασίγνωστο ζευγάρι με sex tape

Bόμβα στην Showbiz: Εκφοβίζουν πασίγνωστο ζευγάρι με sex tape

Ποιος και γιατί εκφοβίζει το διάσημο ζευγάρι;

Μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έπεσε θύμα εκβιασμού, αφού άγνωστος/στη έχει στην κατοχή του sex tape του Ισπανού με τη σύζυγο του Σακίρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους αποφάσισαν να σταματήσουν την συνεργασία με τον συνεργάτη τους. Μετά από αυτό, ο πρώην συνεργάτης της Shakira και του Gerard Piqué του απειλή πως θα βγάλει στην φόρα sex tape τους.

Ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο του ζευγαριού και σύμφωνα με τη «Diario Vasco» τους κατέγραφε καθώς κάνανε έρωτα.

Ωστόσο, κανείς από τους δυο stars δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι Σακίρα και Πικέ έχουν απευθυνθεί στις Αρχές με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα όμως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βγει στη φόρα το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE