VIDEO: Καλοκαιρινή καταιγίδα στα ορεινά εν μέσω καύσωνα

VIDEO: Καλοκαιρινή καταιγίδα στα ορεινά εν μέσω καύσωνα

Ενώ ολόκληρη η Κύπρος «ψήνεται» κάτω από τον καυτό ήλιο του Ιουλίου, με θερμοκρασίες να πλησιάζουν τους 40 βαθμούς, οι ορεινές περιοχές επεφύλασσαν ένα διαφορετικό σκηνικό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, έντονη καταιγίδα ξέσπασε σε ορεινές περιοχές, φέρνοντας ανάσα δροσιάς. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Kitasweather στις 14:50 «Νεφώσεις που αναπτύχθηκαν στα ορεινά δίνουν μεμονωμένη καταιγίδα αυτή την ώρα. Η καταιγίδα και οι βροχοκουρτίνες είναι εμφανείς από την κάμερά μας στο Πέρα Πεδί».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού της ιστοσελίδας στο ξενοδοχείο Petit Palais στις Πλάτρες, μέχρι εκείνη την ώρα είχαν καταγραφεί 6.6 χιλιοστά βροχής.

Βροχές και καταιγίδες ξέσπασαν σε περιοχές το Τροόδους, στο Φοινί και την Τριμίκλινη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.