«Mπαμ και κάτω…» Ξανά ερωτευμένος δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής! Δείτε τη νέα του σύντροφο

«Mπαμ και κάτω…» Ξανά ερωτευμένος δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής! Δείτε τη νέα του σύντροφο

Ο Λάμπης Λιβιεράτος χαμογελά ξανά μετά το χωρισμό του από την Εύη Αδάμ.Ο τραγουδιστής είναι ξανά ερωτευμένος και πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο διαχυτικό μετά τις δυσκολίες που πέρασε.

Μετά από μια προσωπική περιπέτεια και ένα διαζύγιο ο Λάμπης Λιβιεράτος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. 'Η μάλλον τη γύρισε ήδη. 

Ο τραγουδιστής εδώ και καιρό ζει τον έρωτα μετ η νέα καλλονή σύντροφή του, Βιιολέτα Ταγκάλου. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε πριν από λίγες ημέρες να διασκεδάζουν παρέα στο νυχτερινό κέντρο VOX. 

«Η Βιολέτα ήταν πολύ τρυφερή και στοργική μαζί του. Τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε σχεδόν όση ώρα παρέμειναν στο κέντρο», αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος που τους συνάντησε εκεί! Ο τραγουδιστής, προς το παρόν πάντως, δεν έχει αποκαλύψει κάτι για τη νέα του σχέση, αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες θέλουν τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Βιολέτα Ταγκάλου να συνεργάζονται και επαγγελματικά. 

Πηγή: Υου και Ok

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.