Έκρηξη σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έκρηξη σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία για έκρηξη στην εν λόγω περιοχή. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην προθήκη των γραφείων της εταιρείας, προκαλώντας ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και οι εξετάσεις αναμένεται να συνεχιστούν εντός της ημέρας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE