Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του - «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του - «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο Τούρκος tiktoker, Hakan Ozturk.

Στο βίντεο ο Ozturk περιγράφει ότι για πλήρωσε 22,5 ευρώ για μια χωριάτικη σαλάτα, μια μερίδα κολοκυθάκια, μια μερίδα γαύρο και ούζο.

«Τι πιστεύετε για τις τιμές του φαγητού στην Ελλάδα;» ρώτησε στο βίντεό του ο Τούρκος tiktoker, και τα σχόλια ακολούθησαν βροχή από τους συμπατριώτες του.

«Δεν μου φαίνεται σωστό να δίνουμε τα λεφτά μας στους Έλληνες», «αν θέλεις να είναι τζάμπα... δεν έχει την ίδια γεύση με το φαγητό στην Τουρκία», «22,5 ευρώ δεν είναι φτηνό», «τα ψάρια που έφαγες ήταν τα από τα φτηνότερα», «είναι θέμα επιλογών, δεν θα τα αγόραζα και δεν θα ήθελα να τους δώσω αυτά τα χρήματα» ήταν ορισμένα από τα επικριτικά σχόλια για τον Ozturk.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, δεν έλειψαν και αυτοί που καυτηρίασαν την οικονομική κατάσταση στην Τουρκία γράφοντας ότι «κάποτε στην Τουρκία ήταν πιο φτηνά αλλά τώρα οι τιμές έχουν τριπλασιαστεί».

Αρκετοί ήταν, δε, και αυτοί - ανάμεσά τους και Έλληνες - που τον συνεχάρησαν για την επιλογή του να επισκεφθεί τη χώρα μας αντί για διακοπές στην Τουρκία και του ευχήθηκαν «καλά να περάσεις».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE