Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ-Αντόνιο Κόστα – Ενημερώθηκαν για Πενταμερή και συνάντηση με Ολγκίν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ-Αντόνιο Κόστα – Ενημερώθηκαν για Πενταμερή και συνάντηση με Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, κατά την επικοινωνία τους, ενημέρωσε τον Αντόνιο Κόστα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για την εντατική προετοιμασία ενόψει της πολυμερούς διάσκεψης του Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ενημέρωσε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την κατ’ιδίαν συνάντηση που είχε χθες με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κα Ολγκίν.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Προέδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη διαχρονική και συνεπή στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE