Συμφώνησαν σε κάτι…

Συμφώνησαν σε κάτι…

Η μετάβαση ή όχι του Εθνικού Συμβουλίου στη Νέα Υόρκη, αποτέλεσε θέμα συζήτησης εντός της συνεδρίασης του σώματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολιτικούς αρχηγούς να τον συνοδεύσουν στην πολυμερή συνάντηση, στις 16 και 17 Ιουλίου.

Παρά την επιθυμία του Νίκου Χριστοδουλίδη, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, απάντησαν ότι λόγω των μαύρων επετείων και των εκδηλώσεων καταδίκης του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, θα ήταν ορθότερο, όπως παραμείνουν εντός Κύπρου.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.