Άγρια επίθεση εναντίον 17χρονου – Η κατάσταση της υγείας του - Χειροπέδες σε 18χρονο

Άγρια επίθεση εναντίον 17χρονου – Η κατάσταση της υγείας του - Χειροπέδες σε 18χρονο

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση τραυματισμού 17χρονου, μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε, τα ξημερώματα της 2ας Ιουλίου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 18χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2π.μ. της 2ας Ιουλίου 2025, ενώ ο 17χρονος περπατούσε σε δρόμο της Αγίας Νάπας, με φιλικά του πρόσωπα, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων, τα οποία τον κτύπησαν στο πρόσωπο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα γνάθου και επαπειλούμενο αεραγωγό. Ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE