Παρέα με… κιλά ναρκωτικών και πολλά λεφτά – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - «Ουσιαστικό πλήγμα στα εγκληματικά δίκτυα»

Παρέα με… κιλά ναρκωτικών και πολλά λεφτά – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - «Ουσιαστικό πλήγμα στα εγκληματικά δίκτυα»

Χθες Πέμπτη 3/7, η Αστυνομία των Βάσεων (SBA Police) σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Δίωξης Ναρκωτικών Λευκωσίας της Αστυνομίας Κύπρου (ΥΚΑΝ) εντόπισαν σημαντική ποσότητα παράνομων ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιτυχημένης επιχείρησης που στόχευε το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή των Δυτικών Βάσεων (Ακρωτήρι).

Συγκεκριμένα, μεγάλη επιτυχία σημείωσε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας των ΒΒ Ακρωτηρίου με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της ΚΔ (ΥΚΑΝ) όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα παράνομων ουσιών.

Η συντονισμένη επιχείρηση στόχευε το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή Τραχωνίου στη Λεμεσό. Η επιχείρηση οδήγησε στην κατάσχεση 19kg κάνναβης και σημαντικού χρηματικού ποσού. Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί και τελούν υπο κράτηση.

Η Αστυνομία των ΒΒ Ακρωτηρίου συνεργάζεται στενά με την ΥΚΑΝ ώστε να διασφαλίσει ότι οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης και ότι οι τοπικές κοινότητες θα παραμείνουν ασφαλείς.

Η Ανώτερη Υπαστυνόμος των ΒΒ, Μ. Παπαγρηγορίου δήλωσε ότι «η επιχείρηση αποδεικνύει τη σταθερή μας δέσμευση, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, για την αντιμετώπιση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος».

Όπως είπε, η ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε αποτελεί σημαντικό πλήγμα στα εγκληματικά δίκτυα που προκαλούν σοβαρή βλάβη στις κοινότητες μας.

Συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε εκείνους που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE