Ληστεία περιπτέρου: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 42χρονου Ελληνοκύπριου – Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Ληστεία περιπτέρου: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 42χρονου Ελληνοκύπριου – Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Στη σύλληψη 42χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του και εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα περί ώρα 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, άντρας εισήλθε σε περίπτερο στην περιοχή Ύψωνα και αφού ασκώντας φυσική βία, επιτέθηκε εναντίον του 29χρονου εργαζόμενου στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE