Κύκλωμα βαρυποινίτη: Στο δικαστήριο για ανανέωση κράτησης οι 3 συλληφθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Στο δικαστήριο για ανανέωση κράτησης οι 3 συλληφθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Το πρωϊ του Σαββάτου παρουσιάζονται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος της κράτησής τους τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για το φερόμενο κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων στο οποίο εμπλέκεται και βαρυποινιτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις συλληφθέντες, θα παρουσιαστούν ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για την ανανέωση της κράτησής τους στις 09:00 το Σάββατο.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθηκαν έξι άτομα. Την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανενέωσε το διάταγμα κράτησης των τριών άλλων ατόμων για 8 ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE