Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής – Ασθενής από πλοίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο - Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»

Στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής – Ασθενής από πλοίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο - Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»

Σε αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο προχώρησε το ΚΣΕΔ το βράδυ της Παρασκευής (04/07)

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στις 04 Ιουλίου 2025 και ώρα 21:20, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο, το οποίο βρισκόταν εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της ιατρικής αεροδιακομιδής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της ΜΑΕΠ της Αστυνομίας, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Ο ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια σε νοσηλευτήριο της Δημοκρατίας για περαιτέρω νοσηλεία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE