Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή

Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή

Σε μια σοβαρή καταγγελία για εκβιασμό φέρεται να προχώρησε η πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, σύμφωνα με το magnesianews.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κ. Μακρή δεχόταν το τελευταίο διάστημα έντονες πιέσεις από γνωστό δημοσιογράφο του Βόλου, ο οποίος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της στο μέσο που διαχειρίζεται.

Η βουλευτής κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση κατά την οποία ο δημοσιογράφος συνελήφθη να κατέχει προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η Ζέττα Μακρή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου.

Ο δημοσιογράφος κρατείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Βόλου και αναμένεται να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ η βουλευτής έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στην καταγγελία και τη σύλληψη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE