O Ερντογάν έκανε test drive στο νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής εταιρίας Togg - Δείτε βίντεο

O Ερντογάν έκανε test drive στο νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής εταιρίας Togg - Δείτε βίντεο

Στο τιμόνι του νέου μοντέλου της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg βρέθηκε το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος δοκίμασε τις επιδόσεις του T10F που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες και είναι το δεύτερο κατά σειρά ηλεκτρικό μοντέλο μετά το SUV T10X.


Το T10F, τα τεστ για το οποίο είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο το 2024, παρουσιάστηκε στα Άδανα στα πλαίσια της έκθεσης TEKNOFEST.

Σύμφωνα με τη Millyet το T10F έχει σχεδιαστεί σε πιο σπορ γραμμή αλλά θα έχει και πιο μεγάλη αυτάρκια, στα 600 χλμ., 80 περισσότερα από το SUV της Togg.

Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE