Στην Κένυα ο ΥΠΕΞ – Επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο «Μακάριος» - Δείτε φωτογραφίες

Στην Κένυα ο ΥΠΕΞ – Επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο «Μακάριος» - Δείτε φωτογραφίες

Το Ορφανοτροφείο "Μακάριος" στο Νυερί της Κένυας επισκέφθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωσταντίνος Κόμπος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο 'Χ' «κατά την πρώτη ημέρα παρουσίας μου στην Κένυα είχα μια πολύ ξεχωριστή επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο «Μακάριος» στο Νυέρι».

Ο κ. Κόμπος εξέφρασε υπερηφάνεια για τη στήριξη της Κύπρου στο έργο του ΜΚΟ «Σοφία για τα Παιδιά», με τον οποίο υπεγράφη σήμερα συμφωνία παροχής χρηματοδότησης δράσεών του, διά μέσω του Cyprus Aid.

Ο Υπουργός αναφέρει ότι εγκαινιάσαμε την αίθουσα “Olive Tree”, η κατασκευή της οποίας χρηματοδοτήθηκε από το CyprusAid

Το Υπουργείο, καταλήγει, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τα παιδιά.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE